Esküvői DJ Gyenesdiás

Esküvői DJ Gyenesdiás 01
Esküvői DJ Gyenesdiás 02
Esküvői DJ Gyenesdiás 03
Esküvői DJ Gyenesdiás 04
Esküvői DJ Gyenesdiás 05
Esküvői DJ Gyenesdiás 06
Esküvői DJ Gyenesdiás 07
Esküvői DJ Gyenesdiás 08
Esküvői DJ Gyenesdiás 09
Esküvői DJ Gyenesdiás 10
Esküvői DJ Gyenesdiás 11
Esküvői DJ Gyenesdiás 12
Esküvői DJ Gyenesdiás 13
Esküvői DJ Gyenesdiás 14
Esküvői DJ Gyenesdiás 15
Esküvői DJ Gyenesdiás 16
Esküvői DJ Gyenesdiás 17
Esküvői DJ Gyenesdiás 18
Esküvői DJ Gyenesdiás 19
Esküvői DJ Gyenesdiás 20
Esküvői DJ Gyenesdiás 21
Esküvői DJ Gyenesdiás 22
Esküvői DJ Gyenesdiás 23
Esküvői DJ Gyenesdiás 24
Esküvői DJ Gyenesdiás 25
Esküvői DJ Gyenesdiás 26
Esküvői DJ Gyenesdiás 27
Esküvői DJ Gyenesdiás 28

Esküvői DJ Gyenesdiás

Esküvőre DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, Gyenesdiás

Katalin és Tamás esküvője Gyenesdiáson volt. Mivel nincs túl közel hozzánk, ezért időben útra kellett kelnünk, hogy mindennel időben elkészüljünk. Mikor végre megérkeztünk a helyszínre, kicsomagoltunk és beszereltük teljes technikánkat az étterembe. Hangulatvilágításunkat körbe kihelyeztük és végül ellenőriztünk mindent, hogy megfelelően működjön mire az ifjú pár és a vendégek megérkeznek.

Esküvőre DJ és Ceremóniamester

Mivel ceremóniamester szolgáltatásomat is kérte a pár, ezért mikor a vendégek megérkeztek már kezemben a mikrofonnal üdvözöltem és kértem őket fáradjanak be az étterembe. A helység hamarosan megtelt vendégekkel és mindenki az ültetési rendnek megfelelően elfoglalta a helyét. Megkértem Katát és Tamást fáradjanak ki pár percre, mert következett a showbevonulás. Én bemutatkoztam a násznépnek, majd megkértem őket, hogy nagy üdvrivalgással fogadják a fiatalokat. Ez így is történt, Katáék nagy örömére.

Ezek után elkezdődött a vacsora. Kihozták az újházi tyúkhúslevest, amit jóízűen elfogyasztott a násznép. A leves után a házaspárbaj elnevezésű játékot vezényeltem le, ezek után megkértem a szingli pasikat, hogy kivétel nélkül mindenki jöjjön ki a tánctérre, hogy Tamás eldobhassa Kata harisnyakötőjét. A rövid játék és a harisnyakötő elkapása után a vacsora második felvonása következett.

Esküvői DJ Gyenesdiás

Esküvői DJ Gyenesdiás helységében az ő esküvőjük előtt még nem jártunk, de nagy örömünkre ide is eljutottunk. Sok volt a fiatal, akik az idősebb korosztállyal egyaránt táncoltak. Volt limbó hintó, vonatoztattam őket, és a retro zenétől a rock and rollig, a mai nap populáris slágereitől a mulatósig mindenfélét játszhattam, mivel a násznép mindegyikre egyaránt ropta.

A torta felvágása után hamarosan a gyertyafénykeringő következett, majd a menyecsketánccal folytatódott az est további része. A vendégek elfogyasztották a töltött káposztát, és végül visszatértek a táncparkettre. Előkerültek a party kellékek is, melyet idősebbek és fiatalok is egyaránt kedvelnek és vesznek fel egy egy vicces fénykép kedvéért és party fotósunk nagy örömére.