Budapesti esküvői DJ

Budapesti esküvői DJ 01
Budapesti esküvői DJ 02
Budapesti esküvői DJ 03
Budapesti esküvői DJ 04
Budapesti esküvői DJ 05
Budapesti esküvői DJ 06
Budapesti esküvői DJ 07
Budapesti esküvői DJ 08
Budapesti esküvői DJ 09
Budapesti esküvői DJ 10
Budapesti esküvői DJ 11
Budapesti esküvői DJ 12
Budapesti esküvői DJ 13
Budapesti esküvői DJ 14
Budapesti esküvői DJ 15
Budapesti esküvői DJ 16
Budapesti esküvői DJ 17
Budapesti esküvői DJ 18
Budapesti esküvői DJ 19
Budapesti esküvői DJ 20
Budapesti esküvői DJ 21
Budapesti esküvői DJ 22
Budapesti esküvői DJ 23
Budapesti esküvői DJ 24
Budapesti esküvői DJ 25
Budapesti esküvői DJ 26
Budapesti esküvői DJ 27
Budapesti esküvői DJ 28
Budapesti esküvői DJ 29
Budapesti esküvői DJ 30
Budapesti esküvői DJ 31
Budapesti esküvői DJ 32
Budapesti esküvői DJ 33
Budapesti esküvői DJ 34
Budapesti esküvői DJ 35
Budapesti esküvői DJ 36
Budapesti esküvői DJ 37
Budapesti esküvői DJ 38
Budapesti esküvői DJ 39
Budapesti esküvői DJ 40

Budapesti esküvői DJ

Esküvőre DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós,party videó, slideshow, esküvői játékok, Budapest, Széchenyi kert

A budapesti városligeti Széchenyi Kertvendéglőre esett Dea és Krisztián választása esküvőjük lebonyolítására. Kellemes hely közvetlenül a Széchenyi fürdő szomszédságában. Kör alakú maga az étterem, így különlegesen díszíthető. Hangulatvilágításunkkal az egész helységet körbe raktuk. Mivel üveg van körben az étteremben, ezért kívülről is igen feltűnő partynak néztünk elébe.

Ceremóniamesterként délután már nagyon vártam a násznépet, mindenki a kerthelyiségbe érkezett. Itt felkonferáltam a menyasszonyi csokor eldobását, továbbá Krisztián részéről a tányértörést. A tányért annyira földhöz vágta, hogy kedvese alig győzte összesöpörni. A vacsora előtt a vendégek és az ifjú házasok az étteremben illetve annak kertjében társalogtak. Mikor mindenki elfoglalta a helyét, megkértem Deát és Krisztiánt, hogy pár percre fáradjanak ki a helységből, és mikor a legnagyobb tapsot és kiabálást hallják, akkor jöjjenek csak vissza. Sokáig nem kellett buzdítanom a közönséget, így hamarosan a friss házasok is bejöttek. Ekkor köszöntöttem őket, és bemutatkoztam mint esküvői DJ és ceremóniamester vendégeiknek.

Hamarosan elérkezett a vacsora idő, de még mielőtt kihozták volna a leveses tálakat, egy slideshowal kedveskedett a pár, az általuk összeválogatott és régi emlékeket felidéző fényképekből. A vendégek jókat derültek ezek láttán, jó volt nézni az arcukat mindeközben. Sokak örömére megérkeztek a levesek. Ennek elfogyasztása után párbajozott egyet a házaspár, lejátszottuk a házaspárbaj elnevezésű játékunkat. Majd a vendégek elfogyasztották a további ételeket.

Budapesti esküvői DJ

A vacsora elfogyasztása után, én mint budapesti esküvői DJ beálltam pultomba és a kellemes vacsora alatti zenéket Dea és Krisztián nyitótáncának zenéjére cseréltem. Keringőjük után megkértem a vendégeiket, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Még két lassú számot lejátszottam, majd indulhatott az esti party. Magyar retro zenével indítottam ami egész jól bevált, ezek után rock and roll, illetve külföldi pop slágerek érkeztek. A tánctér tele lett és a násznép csak akkor ült le mikor már a menyasszonyi tortát hozták be.

Mivel party videót és party fotót is kértek tőlünk ezért kollégáim folyamatosan figyeltek és vették, fotózták a jobbnál jobb eseményeket. Deának nagyon szép, nem szokványos zöld színű menyecske ruhája volt, mely nagyon jól mutat mind a filmjükben, mind pedig a fényképeken. Összességében egy szuper esküvőn vehettünk részt, mely hajnalig eltartott.