Party fotós Lajos Csaba

esküvői konga székesfehérvár

Lajos Csaba – party fotó:

Szabad életünk utolsó pillanatait a leány illetve legénybúcsú alkalmával éljük át.

Ezért is fontos ezen események minden mozzanatának, vicces pillanatának megörökítése. Évek múltával ezen képek visszanézésével, mindnyájunk szemébe könny szökik, ezen édes független életünk emlékeinek felidézésével. Ez az az alkalom, amikor utoljára kitombolhatjuk magunkat és egy napba, vagy éjszakába sűrítjük, fiatalságunk minden őrültségét.

Bár a profi fotós bérlése ezen alkalomból, kicsit költséges lenne, mégis jó ha van velünk egy hozzáértőbb, profi géppel rendelkező, józan ember, mert bár mi maguk is vihetünk magunkkal a bulira fényképezőgépet, szinte biztos, hogy poharazgatás után, a hangulat tetőfokán, nem a fotózással leszünk elfoglalva és így lemaradnak a fotókról a legviccesebb, legemlékezetesebb történések.

Party fotósunk, kívülről szemlélve örökít meg minden vidám pillanatot, ügyelve arra, hogy az alkalmanként kényes esetleg kompromittáló képek kimaradjanak. Az elkészült fotókat válogatva cd-n vagy dvd is megkapjátok, valamint egyenesen fölkerül esküvői weboldalatokra, így ezzel sem kell bajlódnotok.

Igény szerint fotóalbumot készítünk nektek, az utolsó rendezvényen résztvevő kedves barátok és ismerősök üzeneteivel, hozzászólásaikkal. Ezen szolgáltatás jóval költségkímélőbb, mint egy esküvői fotós felkérése erre az alkalomra, valamint party fotósunk, buli helyeken való jártassága és kapcsolatai kapcsán, már a buli szervezésébe, helyszínébe, vagy választandó helyszíneihez is segítséget tud nyújtani.

A party, leány vagy legénybúcsúk fotózásán felül, vállaljuk eljegyzések, leánykérések, szülinapok, egyéb céges vagy privát rendezvények fotózását, a fotók utómunkálatait, akár kidolgozását és album készítését.

Vállalom:

  • leány vagy legénybúcsúk
  • eljegyzések
  • leánykérések
  • szülinapok
  • egyéb céges vagy privát rendezvények
  • disco-k party fotózását !
konga 1-esküvői dj esküvőre dj öcsi Székesfehérvár
konga 2-esküvői dj esküvőre dj öcsi Székesfehérvár
konga 3-esküvői dj esküvőre dj öcsi Székesfehérvár
konga esküvői dj esküvőre dj öcsi Székesfehérvár