Óriásbuborék esküvőre

óriásbuborék esküvőre„ÓRIÁSBUBORÉK – ÓRIÁS emlék – ÓRIÁS élmény – NEKED!”

Esküvői szolgáltatásainkról:

1.) NÁSZNÉP ÓRIÁSBUBORÉKBAN:

Népszerű szolgáltatásunk, ahol ember nagyságú óriásbuborékba teszünk bele, és fotózzuk le az esküvő alatt a teljes násznépet. A rozsdamentes acélból készült keret 110 cm-es belső átmérőjének köszönhetően az ünnepi ruha buborékmentes marad. Az élmény egyedi és felejthetetlen, a speciális buborékanyagnak köszönhetően! A szolgáltatás  megrendelhető saját fotósunkkal és mobil stúdiójával – Fotósarok jelleggel és party kiegészítőkkel. De önmagában is működik a szolgáltatásunk a már lefoglalt esküvői fotósukkal közreműködve, így csupán 2 négyzetméternyi helyet igénylünk.

Ára a konkrét időtartam, animátorszám, és a kívánt szolgáltatás függvénye.

Násznép óriásbuborékban: 35.000 Ft (2 fő animátor + 5 liter speciális buborékanyag) Időtartam: 2 óra

Óriásbuborék fotósarok (stúdióval és fotóssal): 75.000 Ft (háttérrendszer, vakuk, vezérlés, fényképezőgép és képkészítés, utómunka, képek átadása elektronikus formában szerverről letölthető módon) Időtartam: 4 óra

2.) ÓRIÁSBUBORÉK FOTÓZÁS:

Ha egyedi és exkluzív fotótémára vágynak a „Kreatív fotózás” vagy az „Esküvői fotózás” alatt, akkor a 10 méteres  óriásbuborékok, vagy a különféle nagyságú és formájú buborékok segítségével ezt garantálni tudjuk Önöknek!
Professzionális buborékgépekkel kiegészülve pedig a látvány felejthetetlen marad. A szolgáltatás alkalmas a szabadban, és fedett helyen egyaránt! Időtartalma az igények szerint alakul. Ára a konkrét időtartam, és a kívánt szolgáltatás függvénye.

Óriásbuborék fotózás: 35.000 Ft (1 fő animátor + 7 liter speciális óriásbuborék anyag) Időtartam: 2 óra

Budapesten kívül útiköltséget is kérünk!

WEB: www.oriasbuborek.hu
VIDEÓ: https://www.youtube.com/channel/UCruT6N2e1aAdHx0Aencfhkw