Esküvői weboldal

esküvői weboldal Székesfehérvár

Esküvői képek, videók egy helyen, egy interaktív weboldalon

Az esküvői weboldal bár ma még kuriózumnak számít, mégis egyre többen igénylik ezt az online összegzőt.
Nem csak különleges , praktikus is , nem kell családlátogatáskor magatokkal vinnetek a képeket videókat, minden esküvőtökkel kapcsolatos információt egyszerűen és gyorsan elértek neten keresztül.

Egy helyen tárolhatjátok az esküvő, legény, leánybúcsú, ruhapróba és minden más számotokra fontos momentum emlékképeit, videóit. Feltölthetitek vendéglistátokat, kérhettek online visszaigazolást a részvételről. Ezen kívül itt olvashatják a vendégek a nászajándék listát, nem kell minden családnak egyesével elküldeni. Föl tölthetitek a menüsort színes fotókkal, a forgatókönyveteket, innen letölthető és kinyomtatható az esküvő helyszínének térképe, útvonal terve. A weboldalon vezethetitek esküvői előjegyzés naptáratokat, mind ez online elérhető, ez rendkívül hasznos. Vendégeitekkel akár saját fórumoldalon társaloghattok, egyeztethettek. Esetleg blogot vezethettek a házasságkötésig tartó napokról, eseményekről. Az esküvőt követően a nászúton készült fotó, vagy videó anyag is itt tárolható, esetleg itt tehetitek közzé a kis trónörökös érkezésének hírét.

Az esküvői weboldal készítésénél egy jelentős szempont van, időben jelezzétek igényeteket a szakemberünknek, ha lehet akár már az esküvői előkészületeket megelőzően. Főleg abban az esetben, ha nem sablon oldalt szeretnétek, mert az egyedi weboldalkészítése komoly és hosszadalmas munkát igényel, már a saját domain regisztrálása is két hete vesz igénybe.
Minden igényt megvalósítunk, örömmel várjuk megrendeléseteket.