Esküvőre DJ és Ceremóniamester Gellért Hotel, Budapest

Esküvőre DJ és Ceremóniamester Gellért Hotel, Budapest 

esküvőre DJ és ceremóniamester Gellért Hotel 1

Egy magyar-olasz esküvőn vettünk részt április végén. Engem mint esküvői DJ és ceremóniamester kértek fel, páromat pedig mint esküvői fotós. Klári és Gianpi Olaszországban élnek. Ott tartották meg a polgári esküvőjüket. Itt Magyarországra pedig a templomi szertartást és a lakodalmat tervezték. A Gellért Hotelben jártunk már esküvőzni, mindig szívesen megyünk vissza. Szép, jó az elhelyezkedése, és remek a kiszolgálás. A délelőtti órákban érkeztünk meg a helyszínre. Kipakoltunk, majd míg én a technikát telepítettem addig Anna Klári készülődését fotózta a nászutas lakosztályban. Kreatív fotózásukat másnap a Budai várban tartottuk.

 

Ceremóniamester

esküvőre DJ és ceremóniamester Gellért Hotel 2

 

A kipakolás után átöltöztem, majd átmentünk a fővárosi Nagyboldogasszony katolikus templomba mely nincs messze a Gellért Hoteltől. Én, mint napjuk ceremóniamestere a templomnál fogadtam a vendégeket. Mikor mindenkit betereltem és elfoglalták a padsorok egy részét elkezdődhetett a szertartás. A szertartás magyarul és olaszul is elhangzott, így kb. 1 órás volt az esemény. A kivonulás után a templom előtt háttérben az Erzsébet híddal és a dunával készült el a közös csoportkép. Ezek után Klári eldobta a lányoknak a csokrát, majd jöhetett a gratuláció és a kiscsoportos fotózás is. Ezt követően mindenkit megkértem fáradjanak át a Gellért Hotel teraszára, ahol is állófogadással várják a násznépet. Gyönyörű napsütéses meleg időt fogtak ki Gianpiék. Mondhatni nyár volt ezen az áprilisi napon. A vendégeket köszöntő italokkal és különböző falatkákkal fogadták a vendéglátók. Remek alkalom volt a beszélgetésekre. Továbbá az ifjú pár itt fogadta a nászajándékokat is. Szuper kis csapat gyűlt össze sok-sok közös baráttal. Így nem volt gond a kétnyelvű esküvő, mert a társaság nagy része mindkét nyelven beszélt. A vacsora alatt a hotel zongoristája játszott, nagyon hangulatos dalokat. A végén még Gianpi édesanyja is dalra fakadt a zongorista mellé állva. A vacsora végén játszottunk egy kicsit, majd elkezdődött a pár nyitótáncával az esti mulatság.

Esküvőre DJ

esküvőre DJ és ceremóniamester Gellért Hotel 3

Én mint esküvőre DJ elindítottam a nyitótánc zenéjét. Majd megkértem minden vendéget, hogy csatlakozzanak a friss házasokhoz. A tánctér megtelt és kezdődhetett a hajnalig tartó party. Kiváló hangulat volt, remek társasággal. Klári és Gianpi pedig a másnapi fotózáson nem győztek hálálkodni, hogy igazán így tervezték el nagy napjukat. Öröm volt ezt hallani tőlük.