Esküvői grafikai munka

esküvői meghívók,ültetőkártya

Grafikai tervezés és kivitelezés:

Ha a nagy nap fontosságát a kiegészítőkkel is hangsúlyozni szeretnétek, ha szeretnétek valami egyedit és különlegeset, nem futószalagon legyártott meghívót és egyéb grafikai elemeket, hanem olyat ami igazán kifejez titeket, akkor válasszátok grafikai szolgáltatásunkat. Mely választása esetén személyre szabott igények és egyedi elképzelések alapján tervezünk, kivitelezünk és továbbítunk.

Vállaljuk:

  • egyedi esküvői meghívók
  • visszajelző kártya
  • ültető kártyák
  • menükártya
  • szalvétarajzok
  • boros címkék
  • köszönő ajándékok
  • mixer-show
  • térkép, útvonaltervek

Grafikai tervezését, egyedi igények alapján, vagy akár már meglévő tervek nyomdai munkálatait, elkészítését, (extra szolgáltatásként ezen anyagok címzését és szétküldését, vendéglista alapján.)

A szertartáshoz, vagy lakodalomhoz szükséges hang, fotó és videó anyagok elkészítését.

Esküvői meghívó:

Ha már gondosan kiválasztottátok a színeket, megterveztétek a dekorációt és van egy hozzávetőleges vendéglista, nekiláthattok a meghívó és egyéb nyomdai anyagok tervezésének. A meghívó adja a vendégek számára az első benyomást, tükrözi az esemény hangulatát, egyéniségeteket és tájékoztatja a rokonokat, barátokat a nagy nap idejéről, helyszínéről, fontosabb momentumairól.

Ma már számtalan sablon közül választhatunk, a lényeg, hogy a meghívó tükrözze mire számíthatnak a vendégek, ha a résztvevőktől elegáns megjelenést kívántok, akkor a meghívó is ezt tükrözze. Egy bohém, színes, mókásabb darab azt sejteti, hogy sok játékban és vidámságban lesz részük.

A sablonok között is találhattok nagyon sok szépet, egyetlen hibája, hogy nem ti vagytok, nem titeket tükröz. Ezért lehetőség szerint javasoljuk az általatok, vagy szakember segítségével készített egyedi meghívók tervezését. Előnye az egyediség, hogy színében, formájában, betűtípusával kifejez titeket és egységet teremt a dekorációval.

Visszajelző kártya:

Erre egy kisebb létszámú esküvőn is szükség lehet, főleg ha távoli vendégeket is vártok a nagy eseményre, ha népes a vendégsereg, akkor viszont elengedhetetlen. Ezzel tudod pontosítani az érkező vendégek számát, ez nagyon fontos a vacsora számának megrendelésekor, szállásfoglalás vagy sofőrszolgálat igénybevétele esetén.

A visszajelző kártyán okvetlenül tüntessétek fel távirat címeteket, hogy meddig várjátok a visszajelzéseket és kérjétek a vendégeket tűntessék rajta fel, ha valaki speciális diétát igényel. Küllemében a meghívóval alkosson egységet.

Ültető kártya:

A szervezés egyik legnehezebb része az ültetési rend megszervezése. Fontos, hogy ismerősök kerüljenek egy asztalhoz, ezzel is biztosítva, hogy jól érezzék magukat a vendégek, ne feszengjenek, ez a jó hangulat szempontjából elengedhetetlen.

Mérete kisebb legyen, ne vonja el az asztaldekorációról a figyelmet, de színében és mintájában legyen hozzá igazodó és főként jól olvasható.

Menü kártya:

Az ételek és italok teljes listáját feltűntetheted rajta, leginkább akkor célszerű alkalmazni, ha több étel és ital közül választhatnak a vendégek, vagy ha az ételek és italok egy részét külön asztalon vagy pulton szolgálják fel.

Szalvétarajzok:

Egyedileg tervezett szalvétákkal is különlegessé varázsolhatjátok a terítéket. Nyomtathatok rá tipikus esküvői motívumokat, a monogramotokat, verset vagy idézetet, esetleg egy fényképet.

Boros címke:

Egyedi címkével láthatjátok el az ünnepélyen felszolgált borok palackjait, vagy kiváló köszönő ajándék lehet az esemény napját és néhány köszönő szót tartalmazó címke, esetleg az adott családnak címezve. Címkézésen túl gravíroztathattok is, nem csak boros üvegekre, bármilyen saját elképzelés szerinti ajándéktárgyra.

Köszönőajándékok:

Köszönő ajándék lehet egy szépen meg szerkesztett kis kártya, verssel vagy idézettel esetleg szárazvirággal,(kis levendula csokorral) vagy fahéjrúddal díszítve. Egy kisseb létszámú menyegző esetén akár saját kezűleg is készíthetitek.

Számtalan kész ajándéktárgy közül válogathattok, csak egy jó és esküvő motívumaihoz igazodó ötlet kell.

Választhatunk saját képpel ellátott, gravírozott, vagy ehető díszeket, de egy jéggyertya egy fotó az ifjú párról esetleg egy általatok válogatott trackekből álló cd.

Térkép, útvonalterv:

Abban az esetben szükséges a térkép és útvonalterv, ha sok vendéget vártok más városból, esetleg nehezen megközelíthető a ceremónia helyszíne, esetleg több helyszínen zajlik az eseménysor.

Fontos, hogy legyen áttekinthető, jól olvasható, ne tartalmazzon fölösleges elemeket és a parkolási lehetőségek is legyenek rajta feltűntetve.