Esküvői DJ Velence

Esküvői DJ Velence 01
Esküvői DJ Velence 02
Esküvői DJ Velence 03
Esküvői DJ Velence 04
Esküvői DJ Velence 05
Esküvői DJ Velence 06
Esküvői DJ Velence 07
Esküvői DJ Velence 08
Esküvői DJ Velence 09
Esküvői DJ Velence 10
Esküvői DJ Velence 11
Esküvői DJ Velence 12
Esküvői DJ Velence 13
Esküvői DJ Velence 14
Esküvői DJ Velence 15
Esküvői DJ Velence 16
Esküvői DJ Velence 17
Esküvői DJ Velence 18
Esküvői DJ Velence 19
Esküvői DJ Velence 20
Esküvői DJ Velence 21
Esküvői DJ Velence 22
Esküvői DJ Velence 23
Esküvői DJ Velence 24
Esküvői DJ Velence 25
Esküvői DJ Velence 26
Esküvői DJ Velence 27
Esküvői DJ Velence 28
Esküvői DJ Velence 29
Esküvői DJ Velence 30
Esküvői DJ Velence 31
Esküvői DJ Velence 32
Esküvői DJ Velence 33
Esküvői DJ Velence 34
Esküvői DJ Velence 35
Esküvői DJ Velence 36
Esküvői DJ Velence 37
Esküvői DJ Velence 38
Esküvői DJ Velence 39
Esküvői DJ Velence 40
Esküvői DJ Velence 41
Esküvői DJ Velence 42
Esküvői DJ Velence 43
Esküvői DJ Velence 44
Esküvői DJ Velence 45

Esküvői DJ Velence

Esküvői Dj Velence. Egy újabb kétnyelvű esküvőre készülhettünk egy szép májusi napon. Nadine osztrák származású és László is félig magyar félig osztrák nemzetiségű, mégis a magyarországi Velencén tartották esküvőjüket. Látva filmjeinket és referenciáinkat minket kértek fel, hogy bonyolítsuk le nagy napjukat.

Cinematográfus

Mint cinematográfus én készítettem el esküvői filmjüket. A nagy nap előtt Budapesten találkoztunk, ahol több helyszínt bejárva kreatív jeleneteket készíthettem róluk. Ezen kívül tudva, hogy velencén lesz a ceremónia, egyik este autómba ülve kimentem a tóhoz, hogy meglepjem őket még néhány szép felvétellel. Mikor meglátták elkészült filmjüket ezekért nagyon hálásak voltak. Nadine sminkes és fodrász jelenetét már a szállodában forgathattam, László öltözködését úgyszintén.

A velencei resort and spaban még nem jártunk, így időben érkeztünk, hogy mindennel végezzünk mire megérkezik a násznép. A polgári ceremóniát a szálloda kertjében, közvetlenül a tó partján tartották. Gyönyörű volt ahogy a nap sugarait visszaverte a tó vize. A külföldi vendégek is el voltak ragadtatva a csodálatos környezeten.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Ceremóniamester szolgáltatásommal is éltek Lászlóék, így a polgári szertartás után, már én vezényeltem le az est további részét. Két játékot játszottunk velük és a vendégekkel. Egyet a vacsora közben, egyet pedig pár órával későbbre tettünk, de még éjfél elé, mielőtt a menyasszonytánc elkezdődött volna. A vendégek többsége külföldről érkezett, így kíváncsian vártam, hogy fogadják a magyar esküvői játékokat. Nagyon tetszett nekik, mint általában minden kétnyelvű esküvőn részt vevő külfödi vendégeknek.

A vacsora elfogyasztása után Nadine és László keringővel nyitották meg az esti táncot. Esküvői DJ-ként pultom mögül szolgáltattam a zenét. Mivel nagyrészt ausztriából érkeztek a jelenlévők, így ismert külföldi retro és mai zenéket játszottam részükre. Kellemesen telt az este és a party is remekül sikerült. A vendégek és Nadinék is hálásak voltak, hogy úgy sikerült nagy napjuk, ahogy azt eltervezték.

Esküvő DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, Cinematográfus, Velence, Resort