Esküvői DJ Székesfehérváron

Esküvői DJ Székesfehérváron 01
Esküvői DJ Székesfehérváron 02
Esküvői DJ Székesfehérváron 03
Esküvői DJ Székesfehérváron 04
Esküvői DJ Székesfehérváron 05
Esküvői DJ Székesfehérváron 06
Esküvői DJ Székesfehérváron 07
Esküvői DJ Székesfehérváron 08
Esküvői DJ Székesfehérváron 09
Esküvői DJ Székesfehérváron 10
Esküvői DJ Székesfehérváron 11
Esküvői DJ Székesfehérváron 12
Esküvői DJ Székesfehérváron 13
Esküvői DJ Székesfehérváron 14
Esküvői DJ Székesfehérváron 15
Esküvői DJ Székesfehérváron 16
Esküvői DJ Székesfehérváron 17
Esküvői DJ Székesfehérváron 18
Esküvői DJ Székesfehérváron 19
Esküvői DJ Székesfehérváron 20
Esküvői DJ Székesfehérváron 21
Esküvői DJ Székesfehérváron 22
Esküvői DJ Székesfehérváron 23
Esküvői DJ Székesfehérváron 24
Esküvői DJ Székesfehérváron 25
Esküvői DJ Székesfehérváron 26
Esküvői DJ Székesfehérváron 27
Esküvői DJ Székesfehérváron 28
Esküvői DJ Székesfehérváron 29
Esküvői DJ Székesfehérváron 30
Esküvői DJ Székesfehérváron 31
Esküvői DJ Székesfehérváron 32
Esküvői DJ Székesfehérváron 33
Esküvői DJ Székesfehérváron 34
Esküvői DJ Székesfehérváron 35
Esküvői DJ Székesfehérváron 36
Esküvői DJ Székesfehérváron 37
Esküvői DJ Székesfehérváron 38
Esküvői DJ Székesfehérváron 39
Esküvői DJ Székesfehérváron 40
Esküvői DJ Székesfehérváron 41
Esküvői DJ Székesfehérváron 42
Esküvői DJ Székesfehérváron 43
Esküvői DJ Székesfehérváron 44

Esküvői DJ Székesfehérváron

Szandra és Dávid esküvői DJ Székesfehérváron talált rám, ráadásul külföldről. Nem Magyarországon élnek, esküvőjüket mégis a székesfehérvári Kertész Csárdában tartották, tekintettel a rokonságra és barátaikra. Mikor először találkoztam velük, már akkor egy kölcsönös szimpátia alakult ki köztünk. Fiatalok, vidámak igazán kedvesek és szeretik egymást, ezekkel a szavakkal tudtam jellemezni őket az első megbeszélésünk után. Esküvői DJ és Ceremóniamestert kerestek nagy napjukra. Végül mikor leültünk pontosítani és átbeszélni esküvőjük részleteit a beszélgetésünk végére hangulatvilágítás, party fotó és party videó szolgáltatásunkat is kérték, utóbbit annak ellenére, hogy videósuk már volt.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Mikor elérkezett várva várt napjuk, mi már délelőtt nekiláttunk az étteremben a dj pult, a hangtechnika és a hangulatvilágítás installálásának. Jól ismerve a helyet, mivel már számos esküvőt tartottunk itt, viszonylag gyorsan végeztünk technikánk telepítésével. Átöltöztünk és én mint Esküvői DJ és Ceremóniamester az udvaron vártam az ifjú párt és vendégeiket. A délutáni órákban érkeztek meg, és mielőtt beléptek volna az étterembe annak teraszán a mostmár ifjú férj kezébe egy tányért adtam, feleségének Szandrának pedig seprűt és lapátot. Dávid a földhöz vágta a tányért, mely apró darabokra törött. Szandra ezek után söpörhette össze a darabkákat. Ezt pedig a csokordobás követte.

Az étterembe lépve már hangulatvilágításunkkal fogadtuk a vendégeket. Mindenki elfoglalta a helyét, majd a vendégeket bíztatva óriási tapsviharra érkeztek be Dávidék. Hatalmas volt a hangzavar, az éljenzés! A leves elfogyasztása után következett a házaspárbaj elnevezésű játékunk, mely során több kérdést tettem fel a fiataloknak. A kis játék után, Szandráról lekerült a harisnyakötője, amit Dávid dobott el a szingli srácoknak.

A vacsora befejeztével elkezdődött nyitótáncuk, majd a vendégek csatlakozásával a maratoni party is, amit ekkor még nem is sejtettünk. Igaz remek hangulat volt már a show bevonuláskor is! A fergeteges buli közben játszottunk még egyet, továbbá jött még a torta, a menyecsketánc, a menyasszonyrablás majd Dávid “evészete”, szegény, egy kicsit azért sajnáltuk mikor láttuk mit kell megennie. A buli tényleg maratonira sikerült, reggel 7-8 órakor még sokan táncoltak. Végül, ahogy a party videóból is kiderül, már igencsak sütött a nap mikor lehúztam a zenét. Egy újabb igazán remek hangulatú esküvőn vehettünk részt!

Esküvő DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party videó, party fotós, esküvői játékok, Székesfehérvár, Kertész Csárda