Esküvői DJ Sukoró

Esküvői DJ Sukoró 01
Esküvői DJ Sukoró 02
Esküvői DJ Sukoró 03
Esküvői DJ Sukoró 04
Esküvői DJ Sukoró 05
Esküvői DJ Sukoró 06
Esküvői DJ Sukoró 07
Esküvői DJ Sukoró 08
Esküvői DJ Sukoró 09
Esküvői DJ Sukoró 10
Esküvői DJ Sukoró 11
Esküvői DJ Sukoró 12
Esküvői DJ Sukoró 13
Esküvői DJ Sukoró 14
Esküvői DJ Sukoró 15
Esküvői DJ Sukoró 16
Esküvői DJ Sukoró 17
Esküvői DJ Sukoró 18
Esküvői DJ Sukoró 19
Esküvői DJ Sukoró 20
Esküvői DJ Sukoró 21
Esküvői DJ Sukoró 22
Esküvői DJ Sukoró 23
Esküvői DJ Sukoró 24
Esküvői DJ Sukoró 25
Esküvői DJ Sukoró 26
Esküvői DJ Sukoró 27
Esküvői DJ Sukoró 28
Esküvői DJ Sukoró 29
Esküvői DJ Sukoró 30
Esküvői DJ Sukoró 31
Esküvői DJ Sukoró 32
Esküvői DJ Sukoró 33
Esküvői DJ Sukoró 34
Esküvői DJ Sukoró 35
Esküvői DJ Sukoró 36
Esküvői DJ Sukoró 37
Esküvői DJ Sukoró 38
Esküvői DJ Sukoró 39
Esküvői DJ Sukoró 40
Esküvői DJ Sukoró 41
Esküvői DJ Sukoró 42
Esküvői DJ Sukoró 43

Esküvői DJ Sukoró

Esküvői DJ Sukoró-ra szolgáltatásunkat kérve a sukorói Gémeskút vendéglőjébe érkeztünk egy gyönyörű nyári nap alkalmával. Ismerősek vagyunk itt, hiszen már több esküvőn is volt szerencsénk ezen a helyen részt venni. Szinte már haza járunk, jól ismerjük a tulajt és az itteni srácokat. Otthonosan mozgunk ezért valamivel egyszerűbb a technikánk felépítése, mert tudjuk mit hova kell tennünk.

Mikor Nellyékkel először beszélgettünk, részletesen elmondta ő, hogy képzeli el nagy napjukat. Készítettünk egy forgatókönyvet, melyben pontról pontra végigmentünk közelgő esküvőjük napján. Elmondta milyen szolgáltatásokat kíván megrendelni tőlünk, így felkértek mint esküvői DJ és ceremóniamester, kértek party videót és fotózást, továbbá hangulatvilágításra is igényt tartottak az étteremben.

Hamarosan eljött a várva várt nap. A vendégek délután érkeztek a vendéglőhöz, melynek parkjában, ahol egy kis tó is található, tartották a polgári szertartást. Mindenki az ifjú párt várta, és nagy meglepetésükre Zoli egy motoron érkezett meg, Nelly pedig egy kamionon követte őt. Ilyet is ritkán látunk. Mindezt mint cinematográfus felvettem majdani filmjükhöz. A szertartás sem hagyományosan zajlott a vendégeket újra meglepték Nellyék. Mikor is az anyakönyvvezető befejezte egyik mondatát, ők felálltak és Korda György Mamma Maria című számát adták elő. A vicces közjáték után folytatódott a szertartás és egymás kezére húzták karikagyűrűiket.

Az udvaron mindezek után a násznép pezsgőzött, beszélgetett, majd a gratuláció és a csoportkép elkészülése után mint ceremóniamester megkértem az egyedülálló lányokat, hogy álljanak egy csoportba, hogy Nelly eldobhassa menyasszonyi csokrát. A csokrot az egyik koszorúslánynak sikerült elkapnia. Majd a násznépet az étterembe invitáltam. Mindenki helyet foglalt, és következhetett a showbevonulás. Zoliék nagyon élvezték és a vendégek is hangos tapsolással várták őket. Én bemutatkoztam mint esküvői DJ és ceremóniamester, majd köszöntöttem az ifjú házasokat. Ők is megköszönték vendégeiknek, hogy jelen vannak és hamarosan neki láthattak a vacsora elfogyasztásának.

A leves után a házaspárbaj nevű játékunkra esett választásuk, így azt játszottuk el. A vacsora elteltével a nyitótáncot követően kezdődhetett a party, mely party videójukból és a party fotókból is láthatóan kiváló hangulatban telt. A torta után újra játszottunk melyen a vendégek könnyesre nevették magukat. A menyecsketánc után a buli végül hajnalig folytatódott.

Esküvőre DJ és Ceremóniamester, robotlámpák, hangulatvilágítás, party fotós, esküvői játékok, cinematográfia, Sukoró, Gémeskút vendéglő