Esküvői DJ Pusztavám

Esküvői DJ Pusztavám 01
Esküvői DJ Pusztavám 02
Esküvői DJ Pusztavám 03
Esküvői DJ Pusztavám 04
Esküvői DJ Pusztavám 05
Esküvői DJ Pusztavám 06
Esküvői DJ Pusztavám 07
Esküvői DJ Pusztavám 08
Esküvői DJ Pusztavám 09
Esküvői DJ Pusztavám 10
Esküvői DJ Pusztavám 11
Esküvői DJ Pusztavám 12
Esküvői DJ Pusztavám 13
Esküvői DJ Pusztavám 14
Esküvői DJ Pusztavám 15
Esküvői DJ Pusztavám 16
Esküvői DJ Pusztavám 17
Esküvői DJ Pusztavám 18
Esküvői DJ Pusztavám 19
Esküvői DJ Pusztavám 20
Esküvői DJ Pusztavám 21
Esküvői DJ Pusztavám 22
Esküvői DJ Pusztavám 23
Esküvői DJ Pusztavám 24
Esküvői DJ Pusztavám 25
Esküvői DJ Pusztavám 26
Esküvői DJ Pusztavám 27
Esküvői DJ Pusztavám 28
Esküvői DJ Pusztavám 29
Esküvői DJ Pusztavám 30
Esküvői DJ Pusztavám 31
Esküvői DJ Pusztavám 32
Esküvői DJ Pusztavám 33
Esküvői DJ Pusztavám 34
Esküvői DJ Pusztavám 35
Esküvői DJ Pusztavám 36
Esküvői DJ Pusztavám 37
Esküvői DJ Pusztavám 38
Esküvői DJ Pusztavám 39
Esküvői DJ Pusztavám 40
Esküvői DJ Pusztavám 41
Esküvői DJ Pusztavám 42
Esküvői DJ Pusztavám 43
Esküvői DJ Pusztavám 44
Esküvői DJ Pusztavám 45
Esküvői DJ Pusztavám 46

Esküvői DJ Pusztavám

Esküvői DJ Pusztavám. Renáta és Tamás egy eldugott kis helyen tartotta meg esküvőjét szűk baráti társaságuknak. Első beszélgetésünkkor Renáta határozottan elmondta mit és hogyan tervezett el arra a napra. Elmesélte, hogy a nyáron már egybe keltek csakis szűk családi körben, viszont mindenképp szerettek volna egy közös napot, vacsorát, partyt a közeli barátaikkal. Ezt a napot egy Székesfehérvárhoz közeli településre a pusztavámi Malomerdő Vadászházba tervezték. Úttalan utakon közelítettük meg a községet, nem is gondolva, hogy milyen mesés helyszínre érkezünk majd. Mikor megláttuk a vadászházat álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen közel hozzánk, milyen meseszép környezetbe csöppenünk. Erdő, patak, rengeteg őz, park, vadászház és igazi családias vendéglátás fogadott bennünket.

Gyorsan körülnéztünk, majd bepakoltunk mindent az esti partyhoz. Elhelyeztük hangulatvilágításunkat is. A vendégek folyamatosan érkeztek meg a délutáni polgári szertartásra, mely egy különleges esemény volt. Miután Tamás már elvette szerelmét, így Tamás egyik barátja tartotta meg a vendégház csodálatos kertjében a kis szertartást, mely felülmúlta az általában megszokott, hivatalos összeadásokat. Nagyon kedves és sokszor vicces szöveggel lepte meg a házasokat. A kertben tehát már kiváló hangulat volt, pezsgőztek a vendégek, a csoportképek is nagy nevetések közepette készülhettek el.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Ceremóniamesterként a kedves kis társaságot az étterembe és annak teraszára invitáltam. Olyan volt ez a kis létszámú esküvő, mintha egy nagy család lett volna az egész baráti kör. Gondolkodtam is mint esküvői DJ milyen bulit fogok tartani majd nekik. A vacsora előtt egy slideshowal készültek vendégeiknek, mely közös életük eseményeit mutatta be, az esküvői fotóikkal együtt. A vacsora után, mely nem mellesleg nagyon finom volt és bővelkedtek mindeféle jóval, játszottunk egyet, majd Tamásék elindították az estét nyitótáncukkal. Mint esküvői DJ kíváncsi voltam milyen lesz ez az esküvő, már csak a létszám miatt is. Alig voltunk harmincan, de a társáságnak is köszönhetően igazán remek bulit csaptunk. Szinte szétszedték a házat, annyira táncoltak a fiatalok. Sokrétű zenei kínálattal szolgálhattam számukra.

Party videó és fotós szolgáltatásunkat is kérték, így megörökítettük a felejthetetlen hangulatot. Mindezekért és az egész estés hangulatért Reniék nagyon hálásak voltak, és mi jó érzéssel pakoltuk össze technikánkat a reggeli órákban.

Esküvői DJ és Ceremóniamester, hangulatvilágítás, party videó, party fotó, Malomerdő Vadászház – Pusztavám