Esküvői DJ Hajós

Esküvői DJ Hajós 01
Esküvői DJ Hajós 02
Esküvői DJ Hajós 03
Esküvői DJ Hajós 04
Esküvői DJ Hajós 05
Esküvői DJ Hajós 06
Esküvői DJ Hajós 07
Esküvői DJ Hajós 08
Esküvői DJ Hajós 09
Esküvői DJ Hajós 10
Esküvői DJ Hajós 11
Esküvői DJ Hajós 12
Esküvői DJ Hajós 13
Esküvői DJ Hajós 14
Esküvői DJ Hajós 15
Esküvői DJ Hajós 16
Esküvői DJ Hajós 17
Esküvői DJ Hajós 18
Esküvői DJ Hajós 19
Esküvői DJ Hajós 20
Esküvői DJ Hajós 21
Esküvői DJ Hajós 22
Esküvői DJ Hajós 23
Esküvői DJ Hajós 24
Esküvői DJ Hajós 25
Esküvői DJ Hajós 26
Esküvői DJ Hajós 27
Esküvői DJ Hajós 28
Esküvői DJ Hajós 29
Esküvői DJ Hajós 30
Esküvői DJ Hajós 31
Esküvői DJ Hajós 32
Esküvői DJ Hajós 33
Esküvői DJ Hajós 34
Esküvői DJ Hajós 35
Esküvői DJ Hajós 36
Esküvői DJ Hajós 37
Esküvői DJ Hajós 38
Esküvői DJ Hajós 39

Esküvői DJ Hajós

Esküvői DJ Hajós. Hajóson még sosem jártunk, sem esküvőt nem tartottunk sem pedig átutazóban nem jártunk arra felé. Mindig örülünk ha egy általunk még ismeretlen helyre hívnak minket szolgáltatásainkkal. Rengeteg szebbnél szebb helyet bejártunk már így országunkban, amit nagy valószínűséggel magunktól fel sem fedeztünk volna illetve nem is tudnánk, hogy létezik. A hajósi Kovács Borházat is ide sorolhatjuk. Gyönyörű, hangulatos helyet választott az ifjú pár esküvőjük helyszínének. Augusztus közepén jártunk és egy kicsit sem kellett aggódnunk, hogy szabadtéren lesz az esti party. Talán a nyár egyik legmelegebb estéjét fogták ki. Így még a hajnali órákban sem kellett pulóvert, zakót magunkra vennünk.

De visszatérek a nap elejéhez és reggeli indulásunkoz. Megint a szokásos hajnali ébredés, bepakolás, útnak indulás. Ilyenkor azért van némi feszültség bennünk, hogy rendben odaérjünk. Amint meglátjuk a várostáblát kezdünk megnyugodni, mert tudjuk onnan már nem lehet gond. Mikor megláttuk a Kovács Borházat azonnal tudtuk, hogy a hangulatvilágításaink gyönyörűen mutatnak majd amint besötétedik. A party képek igazán visszaadják a színkavalkádot.
Elkezdtünk kipakolni és mindent a megfelelő helyre igazítottunk. Délután mielőtt a vendégek megérkeztek még egy kis pihenőt is tarthattunk.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

A násznép késő délután érkezett a borházhoz a friss házasokkal egyetemben. Mint ceremóniamester fogadtam őket és segítettem mindenkinek megtalálni a helyét. A társaság nagy része fiatalokból állt. Már délután nagy volt a zsivaly, a jókedv, és igen jól fogytak a röviditalok is. A vacsora előtt az ifjú pár videó vetítéssel készült vendégik számára. A néhány perces összeállítás után következett a vacsora majd a leves után a házaspárbaj című játékunk. A vacsora után én mint esküvői DJ elindítottam a nyitótáncot melyhez hamarosan mindeki csatlakozott. A táncparkett megtelt és igen rövid idő alatt hatalmas buli kerekedett. Pörgősebbnél pörgősebb zenéket játszottam le amikre fergetegesen táncoltak a vendégek.
A torta után még egy játékot játszottunk majd következett a menyecsketánc majd a reggelig tartó mulatozás. Előkerültek a party kellékek, és meglepően sokan készültek is az estére további kiegészítőkkel. Party fotósunk rengeteget fényképezett egész este. A reggeli órákra végül az utolsó vendégek is elfáradtak és mi is fáradtan de mégis jó kedvvel álltunk neki összepakolni technikánkat.

Esküvői DJ és Ceremóniamester esküvőre, robotlámpák, hangulatvilágítás, videó vetítés, party fotós, esküvői játékok, Hajós, Pincefalu, Kovács Borház