Esküvői DJ Csepel

Esküvői DJ Csepel 01
Esküvői DJ Csepel 02
Esküvői DJ Csepel 03
Esküvői DJ Csepel 04
Esküvői DJ Csepel 05
Esküvői DJ Csepel 06
Esküvői DJ Csepel 07
Esküvői DJ Csepel 08
Esküvői DJ Csepel 09
Esküvői DJ Csepel 10
Esküvői DJ Csepel 11
Esküvői DJ Csepel 12
Esküvői DJ Csepel 13
Esküvői DJ Csepel 14
Esküvői DJ Csepel 15
Esküvői DJ Csepel 16
Esküvői DJ Csepel 17
Esküvői DJ Csepel 18
Esküvői DJ Csepel 19
Esküvői DJ Csepel 20
Esküvői DJ Csepel 21
Esküvői DJ Csepel 22
Esküvői DJ Csepel 23
Esküvői DJ Csepel 24
Esküvői DJ Csepel 25
Esküvői DJ Csepel 26
Esküvői DJ Csepel 27
Esküvői DJ Csepel 28
Esküvői DJ Csepel 29
Esküvői DJ Csepel 30
Esküvői DJ Csepel 31
Esküvői DJ Csepel 32
Esküvői DJ Csepel 33
Esküvői DJ Csepel 34
Esküvői DJ Csepel 35
Esküvői DJ Csepel 36
Esküvői DJ Csepel 37
Esküvői DJ Csepel 38
Esküvői DJ Csepel 39
Esküvői DJ Csepel 40
Esküvői DJ Csepel 41
Esküvői DJ Csepel 42
Esküvői DJ Csepel 43
Esküvői DJ Csepel 44
Esküvői DJ Csepel 45
Esküvői DJ Csepel 46
Esküvői DJ Csepel 47
Esküvői DJ Csepel 48

Esküvői DJ Csepel

Barbiék egy budapesti kiállításon találtak ránk. Esküvői DJ Csepel. Nem sokkal beszélgetésünk után lefoglaltak minket júniusban tartandó esküvőjükre. A személyes találkozásra várnunk kellett, de végül sikerült mindent leegyeztetnünk és megírtuk a forgatókönyvet. Barbi elmondta a helyszíneket, hogy náluk a szülői házban lesz a készülődés, a fodrász, a sminkes és az öltözködések is. Mindezek után megyünk át a polgári majd a templomi szertartásra.

Cinematográfia

Kora reggel érkeztünk meg Barbiék házához. Belépve nagyon meglepődtünk, mert számtalan családtag, barát, barátnővel találkoztunk. Esküvői cinematográfusként a lányos ház nappalijában forgattuk Barbi készülődését. Annyian sürögtek forogtak körülöttünk, hogy nem volt egyszerű megoldani a feladatot. A nappali egybeért a konyhával és az egész helységben legalább 15 ember volt. Feri öltözködését könnyebben megoldottuk, mivel nála senkit nem engedtünk be a szobába mikor a jeleneteit felvettük. Innen mentünk át a polgári és a templomi szertartásra ahol a fontos pillanatokat szintén megörökítettük.

Esküvői DJ és Ceremóniamester

Míg forgattunk kollégáink egy csepeli étteremben szerelték össze a technikát. Nekik sem volt könnyű dolguk, mert sajnos a hely nagyon szűkösnek bizonyult. A nehézségek leküzdése után végül minden a helyére került és nyugodtan várhatták a fiatalokat és a násznépet. Mikor megérkeztünk mi is meglepődtünk. A hely nagyon hangulatos volt, rengeteg asztallal, szép díszítésekkel. Viszont a tánctér nem kapott túl sok helyet.
Hangulatvilágításaink gyönyörű színben pompáztak és méginkább feldobták az amúgy is különleges éttermet. Ceremóniamesterként én előbb visszaértem a szertartásról és fogadtam a vendégeket.

Minden vendég elfoglalta a helyét, legvégül pedig felkonferáltam az ifjú házasokat, akik egy remek zenére és hatalmas üdvrivalgásra léptek a terembe. Köszöntöttem őket és a násznépet is, majd jó étvágyat kívánva elkezdődött a vacsora is. Esküvői DJ-ként ilyenkor kellemes, visszafogott zenéket szolgáltatok. A leves után kihívtam Feriéket a tánctérre, ahol is a házaspárbaj elnevezésű vicces kis játékunkat játszottuk el.

Mikor már mindenk jóllakott elkezdődhetett a mulatság. Először Barbi és Feri nyitótáncát láthattuk, majd a vendégek csatlakozásával hamar belevágtunk a partyba. A fiatalok egy meglepetéssel is készültek vendégik számára, ugyanis három táncos lányt hívtak el, akik szamba bemutatót tartottak. Hatalmas tapsot kaptak a lányok, a végén még a vendégekkel is közösen táncoltak.

Esküvő DJ és Ceremóniamester, cinematográfia, hangulatvilágítás, party fotó, Csepel