Karaoke

A karaoke egy olyan szórakozás ahol egy előre elkészített felvett zenei alapra élőben énekelhetsz,a zenei alap lejátszása mellett a megfelelő eszközökkel esetünkben egy nagyméretű vászonra, projektorral vetítjük ki az előadni kívánt dalok szövegét, esetleg azok videó klippjét. Vidám és vicces szórakozás, jól összehozza a társaságot, vendégsereget. Esetenként segítőként profi énekes is igénybe vehető, oldja a gátlásokat, kedvet ad a próbálkozni kívánóknak.

A karaoke japán szó, jelentése hangszer, egyesek szerint innen is ered ez a szórakozás, mások szerint egy amerikai show műsor indította el az őrületet, egy biztos, kb. 2 évtizede indult hódítóútjára a karaoke, azóta már nem csak erre specializálódott szórakozó helyeken, discoban, vagy vendéglőben próbálhatjuk ki magunkat ebben a műfajban, egyre elterjedtebb családi eseményeken, akár kisebb baráti összejöveteleken, felejthetetlen pillanatokat idéz elő, összerázza a társaságot, énekelhetünk egyedül, párban vagy kisebb csoportban a visszahúzódóbbak.

KARAOKE AZ ESKÜVŐRE

Karaoke műsor igénylése esetén, külön technikus kollégát biztosítunk az eszközök kezeléséhez, akár profi énekest ha visszahúzódóbbak a vendégek.

Több ezer zeneszámot tartalmazó repertoárunkból mindenki kedvére válogathat, listátokat, akár előre vagy a helyszínen is összeállítjuk kívánság szerint.

Remek szórakozás, fontos viszont a jó időzítés, nem ajánlatos már vacsora előtt letámadni a kedves vendégeket, de a vacsora múltával és a poharak ürülésével, garantáltan mindenkinek megjön a kedve tehetsége megcsillogtatásához, jókat nevethettek és egy újabb különleges élménnyel gazdagodva távoznak majd szeretteitek.