Egyéb látványelemek

EGYÉB LÁTVÁNYELEMEK AZ ESKÜVŐRE

Számtalan extra szolgáltatás között válogathattok, amelyek fokozzák az est színvonalát és hangulatát.

íme néhány elem a kínálatunkból:

  • Led-es háttérvilágítás, hangulatvilágítás
  • lézer-show
  • színes robotlámpák
  • látvány videó , sms fal
  • esküvői tűzijáték
  • hófehér galambok, pillangók, lufik
  • csoki szökőkút
  • jég, pezsgő és sajt szökőkút
  • mixer-show
  • egzotikus táncosok

LEDES HÁTTÉRVILÁGÍTÁS, HANGULATVILÁGÍTÁS:

Egy fantasztikus fénytechnikai látványelem, mellyel átszinezhetjük a terem oldalfalait, drapériát, és impozáns hangulatot varázsolva emelhetjük a hely színvonalát.

LÉZER-SHOW:

A lézer-show egy igen látványos eleme lehet az estének. Kiváló produkció a rendezvény megnyitására az előre, zenére megkomponált mű. Legfontosabb eleme a zene kiválasztása, általában klasszikusok, ez minden korosztályt elkápráztat, de egyedi igények szerint számtalan általatok kedvelt stílusú zene közül válogathattok. Mindig az adott helyszín adottságainak megfelelően kell megkomponálni a fényjátékot. A helyszín szempontjából ez esetben fontos a jó elsötétíthetőség. Tovább fokozhatjuk a hangulatot ködgépekkel és külsőtükör effektekkel, amelyekkel 3 dimenziós hatást érhetünk el.

ROBOTLÁMPÁK:

A látványhoz nagymértékben hozzájárulnak az intelligens és robotlámpák, melyekkel akár ábrákat is vetíthetünk, esküvői dekorációnk kiegészítéseképpen. Társíthatunk hozzá hagyományos színezhető színpadi reflektorokat, hangulat és dekoráció megvilágítókat, UV megvilágítót, füstgépet és stroboszkópot.

LÁTVÁNY VIDEÓ, SMS FAL:

Lehetőség van fotók videók, előre elkészített anyagok vagy akár az éppen zajló események projektoros kivetítésére. SMS falon fogadhatjuk a vendégek jókívánságait, vagy akár írhatunk mi magunk köszönő szöveget a családnak és barátoknak.

ESKÜVŐI TŰZIJÁTÉK:

A tűzijáték a legközismertebb ágazata a pirotechnikának, melynek célja a művészi szintű polgári szórakoztatás. Kínában már i.sz. 900 körül rendeztek tűzijátékokat a rossz szellemek elűzésére, később egyházi szertartások és ünnepek szerves része lett. Űzzétek el ti is a rossz szellemeket és tegyétek emlékezetessé a nagy napot. Kápráztassátok el vendégeiteket az ősi fényjátékkal.

Egy esküvői tűzijáték inkább rövid, pörgős legyen kb. 8-10 perces, ezalatt kb. 100 nagyobb és 200 kisebb kaliberű tűzijáték bomba fellövésére van lehetőség. Vannak kifejezetten esküvőre tervezett bombák. Mindenhol nagy sikert arat a gyűrű, a szív, dupla szív, egymásba fűzött gyűrű és virág alakzatú effektek.

Lehetőség van az est ünnepi pillanataiban ( tortafelvágás, menyasszonytánc ) a helyiség különböző pontjain szikraszökőkutakat felragyogtatni, a násznép útját vagy a táncparkettet színes lángokkal, vízesés égőkkel körbevenni.

HÓFEHÉR GALAMBOK, PILLANGÓK, LUFIK:

Lenyűgöző látvány lehet és ma már szerencsére nem lehetetlen, hogy amikor az ifjú pár kilép a templomból, pillangót röptessenek, vagy hófehér galambok röptetésével pecsételjék meg a friss házasok szerelmét. Ezen produkció engedély köteles és egy átlag műsorhoz képest elég költséges. Galambok és pillangók helyett héliumos lufit is röptethetnek.

CSOKI SZÖKŐKÚT:

Általában a vacsora és az esküvői torta között szokták felszolgálni, igény szerint számtalan féle csokoládéból készülhet. Nem csak látványos elem, de friss gyümölcsökkel kiváló desszert is lehet.

JÉGSZOBOR, PEZSGŐ ÉS SAJT SZÖKŐKÚT:

Egy csodás jégszobor szintén kiváló és különleges dekorációs elem lehet. Szinte bármilyen az est stílusához igazodó motívumot rendelhetünk. Jól mutat a koktélpult mellett vagy egy gyümölcsökkel megrakott asztalon, egyetlen hátránya , hogy kb. hat órán át tartható el.

A jégszobrok mellett, ma már pezsgő és sajt szökőkutat is rendelhetnek a párok, igényeiknek csak képzeletük szabhat határt.

MIXER-SHOW:

Kápráztassa el vendégeit egy látványos mixer show-val , fogadja vendégeit különleges koktélokkal. Nyári esküvők elengedhetetlen kelléke egy mobil koktélpult, hűsítő italokkal. A koktél-show-t teljesen egyedi igényekre szabjuk, elkészíthetitek akár saját koktéllapotokat, kérhettek látványos üvegdobálást, zene és fényjátékkal esetleg kiegészítve konga show-val és táncosokkal.

EGZOTIKUS TÁNCOSOK:

Az esküvői műsor részét képezheti egy táncos produkció.Legyen az akár egy szemet gyönyörködtető hastánc bemutató, esetleg a konga –show kiegészítéseként ma divatos salsa táncosok, gyertyafény keringőtök csetlő, botló lépéseit kísérhetik profi táncosok.

Mindenképp jó választás egy táncos műsor, mert nem csak szórakoztatja a násznépet és az ifjú szerelmeseket, de a műsor részeseivé is teszi őket.