Esküvői Fotós Horváth Richárd

esküvői fotós Horváth Richárd és Takács Enikő Székesfehérvár

Esküvői Fotós Horváth Richárd és Takács Enikő:

Nem vagyunk igazán a szavak emberei, valószínűleg ezért fotózunk inkább. Olyan fotósok vagyunk, akik szeretnek fényképezni, jó képeket készíteni és elkapni azt, amikor a másodperc tört részére minden összeáll egy harmonikus egésszé. Hisszük, továbbá hogy mindig a legutolsó anyagod, számít, hiszen ahogyan a fotózásban mondják: “azt tudod, amilyenek a legutolsó képeid”. Ezért fontos számunkra az állandó fejlődés és törekszünk arra, hogy mindig újabb és újabb perspektívából mutassunk be egy-egy történtet. Ha fotóink megtekintését követően jó érzésed lesz, akkor az máris egy jó kezdet ahhoz, hogy Neked is remek sorozatot készítsünk.

Mi ketten férj és feleség vagyunk, akik több mint tíz éve vannak együtt, továbbá a legfontosabbak vagyunk egymás számára. Mindkettőnk másképpen és más dolgokat lát a gép keresőjén keresztül, de a célunk ugyanaz: megörökíteni a legjobb pillanataidat. Magyarországon élünk, de a világ sok táján megfordultunk fényképezőgéppel a kezünkben, hátizsákkal a hátunkon és túracipővel a lábunkon. Szeretünk még úszni, síelni és imádjuk a családunkat, akik minden bolondságunk ellenére szeretnek minket. Fontos számunkra a barátság és hiszünk az adott szó becsületében. Enikő reggelente kávét iszik, Richárd pedig fekete teát és ezt így szeretjük. Canon gépekkel fotózunk és kedveljük az Apple cég termékeit.

Miért fotózunk esküvőket? Mert ebben minden benne van, ami számunkra is fontos: érzelem és izgalom, mindig új emberek és személyiségek, kreativitás és helyzetfelismerés. Fotózásaink során gyorsan és sok mozgással dolgozunk, viszont sokat is nevetünk. Titeket is szívesen fotózunk itthon vagy bárhol a világon, legyen szó bármilyen alkalomról vagy esküvőről.

Ha szívesen kapcsolatba lépnél velünk, akkor azt megteheted telefonon itt: +36 30 221 8105 vagy + 36 20 474 2643

Weboldal: www.legjobbpillanat.hu