Esküvői DJ vagy Zenekar

Pesty Party Showband esküvői DJ vagy zenekarGyakran felmerül a kérdés, hogy Esküvői DJ vagy Zenekar lenne a jobb választás. Erre a kérdésre próbálunk választ adni leírásunkban.

Mint az élet számos területén, úgy a párok többsége esküvőjük szervezésekor is igyekszik az aktuális trendeket követni.
Ma már nem annyira divatos a tollas, kalapos vőfély, a sátras lakodalom, a tojás görgetős és szembekötős játék, sok helyen még a menyecske tánc is kiment a divatból, vagy teljesen átformálódott.

Esküvői DJ vagy Zenekar

Ahogy a különféle esküvői szokások, úgy az esküvők zenei szolgáltatása is formálódik, modernizálódik. Napjainkban a házasulandók többsége, már nem a bálokon nőtt fel, sokkal inkább disco-ban, pubokban, klubokban, ennek is köszönhető, hogy a lakodalmas zenekarok mellett néhány éve megjelentek az Esküvői DJ szolgáltatók is.

Legyetek azonban körültekintőek a megfelelő szolgáltató kiválasztásában, mert a döntésetek nagyban meghatározza majd a party hangulatát, legyen szó Esküvői DJ vagy Zenekar szolgáltatóról!

Milyen esetben érdemes az esküvőre DJ szolgáltatót rendelni?

  • Ha nem találtok számotokra szimpatikus zenekart vagy ha már lefoglalták azokat, akiket szívesen hallgattatok volna élőben is
  • Amennyiben kevesebb pénzből szeretnétek megoldani a zeneszolgáltatást
  • Ha alaposan ismeritek családtagjaitok, barátaitok zenei ízlését és bátrak vagytok bevállalni egy esküvői DJ-t
  • Esetleg különleges zenei igényetek is van, amit egy átlagos zenekar nem tud játszani (pl. modern tánczene, alternatív rock stb.), de hallani szeretnétek
  • Vagy nem szeretitek az élőzenét

Mikor válasszatok inkább zenekart?

  • Amennyiben élőzene pártiak vagytok Ti és feltételezhetően a vendégeitek is
  • Ha már lefoglalták előttetek a számotokra szimpatikus Esküvői DJ szolgáltatókat

Esküvői DJ kiegészítő szolgáltatásai

Kiegészítő hangosítás Esküvői DJ vagy ZenekarAmellett, hogy trendi esküvőkben nagy tapasztalattal rendelkező, profi lemezlovast szerződtetni , számos előnnyel is jár az olcsóbb zenekarokkal szemben. Az esküvői DJ a polgári szertartás kezdetétől az vacsorán át, a lakodalom végéig, folyamatosan és szünetmentesen szolgáltatja a megfelelő hangulatú zenéket, nincsenek kínos, csöndes percek, az Esküvői DJ folyamatosan fenntartja és fokozza a hangulatot a különböző stílusú zenékkel. Ezen kívül, biztosítja a kihelyezett polgári szertartás hangosítását, az egyéb extra látvány és hangulat elemeit, mint például a karaoke, vagy konga-show, fotó és videó vetítés.

Repertoárja több tízezer zeneszámból áll, nagyszüleink kedvenc slágereitől kezdve a mai divatos klubzenékig, esetleg alternatívabb stílusig. Az Esküvői DJ zenéje nem csak változatos, de minden számot az eredeti előadó által, a legjobb minőségben hallgathatunk.

Amennyiben nincs külön ceremónia mesteretek vagy vőfélyetek, úgy az esküvői DJ az aki levezényeli az estét, és gondosan összeállított zenei blokkokkal megadja az est keretét. A vacsora ideje alatt lágy zenét szolgáltat, a buli kezdetével latin, pop, rock, funky, Rnb és még számtalan más stílusú örökzöldekkel fokozza a hangulatot, hogy a különböző korosztályú és igényű vendégek megtalálják a számukra kedveset, de a menyecske tánc alatt sem fogy ki a mulatósokból, bármilyen népes is legyen a vendégsereg. A fentiek alapján láthatjátok, hogy az Esküvői Dj a szokványos “mixelési” munkáján felül sok, további plusz szolgáltatással is rendelkezik, több feladatot is el tud végezni.

Remélem tudtam segíteni az Esküvői DJ vagy Zenekar szolgáltató kiválasztása kérdésében!