Ceremóniamester és cinematográfus Felsőlajos

Ceremóniamester és cinematográfus Felsőlajos. Egy kedves ifjú párt ismerhettünk meg Dóra és Ottó személyében. Esküvőjüket tervezve találtak ránk, majd egy személyes találkozás után azonnal lefoglaltak bennünket. Több szolgáltatásunk iránt is érdeklődtek és végül a ceremóniamester, cinematográfia, kreatív fotózás, party fotózás, hangulatvilágítás szolgáltatásaink mellett döntöttek.

Ceremóniamester és cinematográfus Felsőlajos

Dóra székesfehérváron élt, de nem is olyan rég úgy alakult az életük párjával Ottóval, hogy Kecskemétre költöztek. Talán ezért is választották a Kecskemét melletti felsőlajosi Újtanyacsárdát esküvőjük helyszínéül.

Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 2
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 3
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 17
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 16
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 15
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 14
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 13
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 12
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 11
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 10
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 9
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 8
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 7
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 6
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 5
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 4
Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 1

Cinematográfia

Ottóék kreatív fotózása esküvőjük előtt 2 nappal történt. Így volt szerencsénk még a nagy napjuk előtt Kecskemétre és Felsőlajosra az Újtanyacsárdába is ellátogatni. Gyönyörű helyszínt választottak.A csárda főként a turizmusból él, lovasbemutatókat és különféle programokat tartanak hazai és nagyrészt külföldi vendégeknek. Hatalmas területen fekszik a tanya. Több épület, szállások, istállók, lovaspálya, lovak, szürkemarhák és még sok sok állat található meg náluk.

Dóra nagyon szereti a lovakat, így kérését, hogy mindenképp szeretne lovas fotókat nem volt nehéz teljesíteni. A fotózás napján gyönyörű napsütéses idő volt, így délután kezdtünk neki a kreatív képek elkészítéséhez.
Bejártuk a tanya minden pontját, majd egy pipacsmezőt is találtunk és végül Kecskeméten zártuk a napot, ahol is ránk sötétedett. 2 nap múlva már ismerve a tanyát és azok eldugottnak hitt zugait találkoztunk a fiatalokkal.

Már kora reggel megérkeztünk a cinematográfia miatt. Felvettük Dóra sminkelését, amit a szabadban egy nagy fa árnyékában rögzítettünk. Ugyanitt készült el hajkoronája is amit szintén felvettünk és fotóztunk is. Ezek után Ottó majd Dóra öltözködését örökítettük meg.
Templomi szertartásukat a közeli templomban tartották, ahonnan visszaérkezve a tanyára egy igazi lovasbemutatón vehettünk részt. Remek előadás volt, a hangulat a látottaktól és a sok pálinkától egyre csak fokozódott. Jó kis társaság gyűlt össze határon innen és túlról is.

Ceremóniamester

Ceremóniamester és cinematografus Felsőlajos 1A lovasbemutató után állófogadás volt a sátor előtt, ahol is majd a vacsorát és a partyt tartották. Ekkor zajlott le a kiscsoportos fényképezés is. Majd Dóra eldobta csokrát, Ottó pedig tányért tört. Mindezeket mint ceremóniamester vezényeltem le. Ceremóniamesterként más más feladatokat is elláttam, segítettem a vendégeknek ha valamire szükségük volt, természetesen a hangulatért is felelős voltam. A játékokat szintén én vezettem le. Egyet a vacsora alatt, egyet pedig utána. Remek hangulatú esküvő volt.

Sending
User Review
4.5 (2 votes)