LED-es hangulatvilágítás esküvőre

LED-es hangulatvilágítás esküvőre, LED-es háttérvilágítás

LED-es hangulatvilágítás esküvőre. Esküvőnk dekorációjának tervezésekor, bár gyakran megfeledkezünk róla, nagy jelentőséggel bír a világítás megtervezése. A Ledes háttérvilágítás elősegíti az ünnepélyes hangulat megteremtését, a táncparketten fokozza azt, valamint, már önmagában is öltözteti a csupasz falakat.

Mára már a zeneszolgáltatás velejárója a táncparkett színes mozgó fényekkel való megvilágítása, a party hangulat megteremtése érdekében. Ha ettől többet szeretnénk, a színes fényekkel díszíthetjük is a termet, megvilágíthatjuk a terem oldalfalait,  drapériáit, mindig az aktuális hangulathoz illeszkedő árnyalatokkal. A lágy fény oldja vendégeink gátlásait, bátrabban hagyják majd el helyüket, állnak fel táncolni.

Természetesen esküvőnk helyszínének berendezése is befolyásolja a megvilágításhoz használható lámpákat, féyeket. Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatóak, ezek a ledes vezérelhető lámpák, színesíthetjük, világíthatjuk velük épületek külső falait, sátrakat, pavilonokat, akár a kerthelyiség sövényeit.

Szakemberünk dekoratőrükkel egyeztetve tervezi és programozza a Led-es háttérvilágítást, több millió színárnyalat közül választhatnak.

Szabadtéri esküvő esetében mindenképp, világítsuk meg a lépcsőket, ösvényeket, mert nem csak szép, de azt is elkerülhetjük, hogy vendégeink botladozzanak a sötétben. A színeket illetően, ne ragaszkodj esküvőd színpalettájához, inkább igazítsd mindig a hangulathoz, használ lágy mosott a bőr színéhez igazodó árnyalatokat, mint a bíbor, narancs, rózsaszín.

Koktélozáshoz használj arany, narancsos, naplementét idéző árnyalatokat, a vacsora ideje alatt a fényekkel utánozzuk a tűz és gyertyaláng színét, a mulatozás közben pedig válasszunk szikrázó, élénk villogó pörgő forgó színeket és ábrákat. Mivel a Ledes háttérvilágítás programozható így az esküvő különböző szakaszaiban egy gombnyomással megváltoztathatjuk az egész terem megvilágítását, hangulatát.

Hány darab Ledes háttérvilágítás lámpára lesz szükségünk az esküvőn?

Mint esküvői világítás szakértő nem tudnék egyértelmű választ adni erre a kérdésre!
Függ attól, hogy vannak-e konkrét dolgok vagy tárgyak a szobában, amiket ki kell emelni.
A helyiség szimmetrikus? Vagy azt szeretnétek, hogy a világítás legyen szimmetrikus és illeszkedjen a térhez is? Az esküvői helyszínen gyönyörű oszlopok vannak körül a teremben vagy drámai boltíves ablakok, amelyeket ki kell világítani mindkét oldalán (vagy minden ablakpárkányon)? Szeretnétek fényeket a bejárat mindkét oldalán?

Amennyiben ránk bízzátok az esküvői Led-es hangulatvilágítás tervezését, maximálisan arra fogunk törekedni, hogy a lehető legjobb hatást érjük el fényeinkkel. Nem számoljuk a lámpatesteket? Általában nem! Áraink alapja az adott esemény helyszínének teljes mérete és összetettsége. Vajon szükségünk lesz a felépítéshez és bontáshoz 1-2 esetleg három fős technikai személyzetre? Az esküvői helyszín egy belvárosi terület, amely nehezen megközelíthető teherautónkkal? Mennyi időt vesz igénybe a teljes installáció? Mindezek a tényezők befolyásolhatják díjainkat.

A világítás minden apró részletét érdemes megvitatni még jóval az esküvőt megelőzően. Elmondhatom, hogy mi mindig több lámpatestet viszünk magunkkal, mint amennyi az adott eseményhez szükséges. Extrák mindig jól jöhetnek, amikor kiderül, hogy valami nem ott van, mint ahogyan azt korábban megbeszéltük. Nem az a lényeg, hány lámpát használunk fel egy installáció alkalmával, hanem az, hogy látványos legyen.
Alapinformációként kidolgoztunk néhány csomagot, amivel megkönnyíthetjük a választást:

  1. Standard csomag: 8db lámpa 30-60főig/60-70m2-ig (teljes lefedettség kis teremben, tisztességes lefedettség közepes teremben)
  2. Uplight csomag: 12db lámpa 60-100főig/70-120m2-ig (teljes lefedettség kis teremben, jobb lefedettség közepes teremben)
  3. UplightPlus csomag: 16 lámpa – 100-150főig/120-170m2-ig (maximális lefedettség közepes teremben, tisztességes lefedettség nagy teremben)
  4. LightMax csomag: 16+ lámpa 150fő vagy 200m2 felett

De használtunk már 32 db LED-es hangulatvilágítás lámpát is 150fős esküvőn, ezt leginkább csak a vágyak illetve a költségvetés határozza meg!

Miért válassz esküvődre hangulatvilágítást más néven LED-es háttérvilágítást?

  • mert trendi
  • mert elérhető áron kínáljuk
  • mert színessé varázsoljuk vele az esküvő helyszínét
  • mert programozhatóságának köszönhetően változatos
  • mert világítás szempontjából pedig szükséges és praktikus

Profi segítőimmel állok rendelkezésetekre! Sok boldogságot kívánunk!

Hangulatvilágítás csomagjaink kizárólag a DJ szolgáltatás együttes megrendelése esetén rendelhetőek!

LED-es hangulatvilágítás esküvőre