Esküvői fotós

Esküvői fotós portfolió

A fotó ellentétben a videóval a pillanatot ragadja meg, egy érzést, egy hangulatot. A legelőnyösebb arcunkat ragadja meg, egy ideát ábrázol saját magunkról, hogy úgy lássunk ahogy szeretnénk. A mai trendek mellett a meghitt, művészi pillanatok mellett a felvételeknek a felhőtlen boldogságot kell ábrázolnia. Esküvői képeink nem lehetnek merevek, mesterkéltek, statikusan beállítottak.

Az esküvői fotós feladata, hogy koordináljon minden mozdulatot, eseményt, ami a felvételen történik. Képeink készülhetnek műteremben, vagy szabadtéren, nyári esküvő esetében általában ez a divat.

Az esküvő nélkülözhetetlen szolgáltatója az esküvői fotós

Ahogy az esküvő videó anyagánál, úgy a fotózásnál is fontosak az utómunkálatok. Korrigálhatjuk az esetleges hibákat, egyedi motívumokkal, keretekkel láthatjuk el képeinket. Esküvői fotósunk segítségetekre lehet a legjobb képek kiválasztásában, a tökéletes esküvői fotóalbum összeállításában.

A fotókról nem csak papírkép, de cd és zenés dvd készítésére is van lehetőség, esetleg web galériában is elérhetővé tenni. Az esküvői fotókat aztán innen le lehet tölteni, háttérképnek, hívóképként akár mobiltelefonra, MMS-ben is tovább küldhetőek.