Esküvői DJ és Ceremóniamester

Esküvői DJ és Ceremóniamester Esküvői DJ és Ceremóniamester, két teljes értékű szolgáltatás külön-külön, de akár “egy” személyben is!

Amennyiben nincs még ceremóniamesteretek vagy vőfélyetek, úgy egy közösen elkészített forgatókönyv alapján magas színvonalon vállalom az ilyenkor szokásos események, programok felkonferálását, a játékok levezénylését valamint a vendégek, szolgáltatók koordinálását az esetlegesen külső helyszineken megrendezedő polgári és/vagy egyházi szertartások kezdetétől. Így tehát részt veszek az esetleges szertartásokon is, hogy jelenlétemmel és óriási rutinommal segíthesselek benneteket és kedves vendégeiteket!

Emellett, mint Esküvői DJ gondosan összeállított zenei válogatással adom meg az est keretét és aktív részeseként fokozom a vendégek hangulatát! Vacsora közben lágy zenét szolgáltatok, a party ideje alatt retro, latin, pop, rock, funky és még számtalan más stílusú örökzöldeket játszom, hogy a különböző korosztályú és igényű vendégek is megtalálják a számukra kedveset.

A szokványos “mixelési” munkán felül további szolgáltatásokkal is rendelkezem! Amennyiben szükséges a kihelyezett polgári szertartás hangosítását végzem vagy a gyermekkori élményekből összeállított kis filmetek vetítéséhez szükséges eszközöket biztosítom.

Igény szerint országos viszonylatban is magas színvonalon vállaljuk az Esküvő fotózását a reggeli készülődéstől a party végéig, de ezen kívül különleges képi világú, világszínvonalú művészi filmet is készíthetünk a Nagy napotokról!

Mottónk: Megbízhatóság és Szakértelem!

Ügyfeleink elégedettsége saját eredményeink biztosítéka. Minden alkalommal átéljük a feladat fontosságát, azonosulunk a kihívással, felelősséget vállalunk a döntésben és mindenben a legmagasabb színvonalat képviseljük!

Elsők között voltunk, akik meghonosították az Esküvői DJ+MC szolgáltatást hazánkban és az elmúlt, hosszú évek során szilárd hírnevet is szereztünk az esküvői iparban.
Folyamatosan fejlesztjük képességeinket, eszközparkunkat, hogy minden körülmények között maximálisan megfeleljünk a párok elvárásainak!
Úgy véljük, hogy az őszinteség, a kommunikáció és a megbízhatóság fémjelzi a valóban professzionális szolgáltatókat.

Miután megbízásaim nagyrésze a korábbi esküvőkön való sikeres részvételeimnek köszönhető, így rendkívül fontos számomra ügyfeleim elégedettsége! Az, hogy miként vélekednek rólam a párok és a vendégeik! Elvégre többnyire az elégedett vendégek a leendő ügyfeleim!

Több mint 25 éve vagyok a szakmában, folyamatosan fejlesztem tudásom és a technikai arzenálom, hogy mindenkor a lehető legmagasabb színvonalon biztosíthassam szolgáltatásaimat!

Az elmúlt 15 év során közel 400 esküvőn vettem rész és bonyolítottam le mint DJ és/vagy Ceremóniamester, így óriási esküvői rutinnal rendelkezem!

Bár az Esküvői DJ és Ceremóniamester kiválasztása sem könnyebb, mint a zenekaroké, mégis van néhány fontos momentum, amit rólam előre tudhattok.

 • Esküvői DJ-ként és aktív lemezlovasként repertoárom több ezer hazai és külföldi slágerből áll, amiből igény szerint kedvetekre válogathattok
 • Zene tekintetében, mind a pop, rock, funky, RNB, hip-hop, latin, jazz, italo disco, és számtalan, itt nem említett stílusban otthon vagyok
 • Terem rendezés szempontjából 3x2m vagy 4x2m helyet foglalok
 • Nem csupán az esküvői party, de a ceremónia hangosítását is vállalom, akár külön helyszín esetében is
 • Szónokként és ceremóniamesterként is közreműködök az esküvőn
 • Segítséget nyújtok az extra produkciók, fény- és látvány elemek, műsorok szervezésében
 • Esküvői DJ-ként napjaink legmodernebb MIDI vezérlőivel szolgáltatom a talpalávalót
 • Az esküvőre DJ szolgáltatáson túl ma is aktívan dolgozom a szakmában, így állandó helyeimen alkalmatok nyílik akár élőben megnéznetek
 • Mint esküvői DJ vállalom eljegyzések, legény, leánybúcsúk és egyéb családi vagy céges party-k zenés szolgáltatását
 • Táncosok, karaoke, fotó, videó vetítés, konga, mixer, lézer,lufi-show és minden egyéb igény szerinti, hagyományos, vagy meghökkentő műsor szervezését
 • Hazánkban és külföldön hétről hétre ma is aktívan szórakoztatom közönségem szórakozóhelyeken, céges és esküvői rendezvényeken

Profi segítőimmel állok rendelkezésetekre!

Megfontolandó azonban az is, hogy a lakodalom idejére milyen “közönséget” vár az ifjú pár!
Amennyiben arányaiban nagyszámú, még régimódi beállítottságú vendég érkezik hozzátok, ebben az esetben nem túl szerencsés választás a DJ esküvőre! Ilyenkor inkább zenekart hívjatok!
Ha viszont többnyire fiatalabb vendégeket hívtatok meg erre a nagy napra, ebben az esetben jó helyen jártok, bátran választhattok Esküvői DJ és Ceremóniamester szolgáltatót az esküvőre!

Esküvői DJ és Ceremóniamester kiválasztása

Kerekegyháza Varga tanya esküvői DJ szolgáltatás 12Vigyázat, ne dőljetek be az olcsó, egyszemélyes Esküvői DJ és Ceremóniamester szlogeneknek!
Gyakorlott műsorvezetőként állítom, hogy egyvalaki, egy személyben nem képes két teljes embert igénylő feladatot felelősségteljesen és magas színvonalon ellátni!

Két teljesen eltérő szakmáról van szó és tudnotok kell, hogy, a mai DJ-k többsége még a saját feladatát sem tudja maximálisan ellátni, nemhogy ceremóniamesterként szónokoljon!
Mivel ez életetek egyik legfontosabb pillanata, ezért legyetek körültekintőek a megfelelő Esküvői DJ és Ceremóniamester szolgáltató kiválasztásnál. A weboldalakon található minőségi referencián túl figyeljetek az olyan fontos részletekre is, mint a DJ megjelenése, kisugárzása, beszédkészsége!
Esküvői DJ és Ceremóniamester: Fazekas János
Esküvőre DJ referencia film on Vimeo.

Zenei stílusom:

R’n B, Hip-Hop, Funky, Latin, Dance, mai modern tánczene, Rock’n roll, Beat, Retro, nosztalgia

Party DJ referneciáim:

Club:Helyszin:Év:
Margit hídBudapest1989
TengerszemSiófok1990
MatrózSiófok1990
Black CatBalatonföldvár1990
Blue TropicalPécs1990 – 1992
BárSzentendre1993
CsikvárSzabadbattyán1992 – 1993
Free Dance ClubLovasberény1994 – 1998
Club LadányNádasdladány1999 – 2004
GalériaSiófok1999 – 2000
Energy Dance ClubCece1999 – 2000
ParkSzékesfehérvár2002
Le BaronSzékesfehérvár2002
FlörtSiófok2002
Black CatSzékesfehérvár2000 – 2001
Dodge CitySzékesfehérvár2000 – 2011
NagylángSoponya2001
PepitaPécs2001 – 2002
SilverPolgárdi2002
Jail HouseBodajk2002
Coco-LocoKeszthely2002 – 2003
Beach BoysVelence2002 – 2003
BumerángSzékesfehérvár2002 – 2003
FregattSzékesfehérvár2003 – 2005
Alba BarSzékesfehérvár2005
Kodo ClubSzékesfehérvár2004 – 2006
Randevú étteremSzékesfehérvár2008
Eresz étteremLajoskomárom2008
Nagyláng ClubSoponya2009
Dodge CitySzékesfehérvár2009-2013
Amnesia ClubSzlovákia, Párkány2011
Irish Castle PubSzlovákia, Érsekújvár2011
Club UndergroundSzlovákia, Sahy2011
Drinks & Coctail BarSzlovákia, Samorin2011
M ClubMosonmagyaróvár2012
Egyéb hazai és nemzetközifellépések2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...