Ceremóniamester

Esküvőre DJ és Ceremóniamester

Ceremóniamester Fazekas János

Hogy a nagy nap egy igazi Show-műsor legyen!

Amennyiben nem szeretnétek külön vőfélyt vagy ceremóniamestert hívni, úgy magas színvonalon vállalom az ilyenkor szokásos események, programok pl.: bevonulás, köszöntő, vacsora, torta, nyitótánc, gyertyafénykeringő, menyasszonytánc felkonferálását és a játékok levezénylését is. Emellett pedig aktív részeseként fokozom a vendégek hangulatát a különböző bulizós zenékkel ill. egyéb trükkökkel, meglepetésekkel és további szolgáltatásainkkal!

Remek program lehet a vendégeitek számára az oldalunkon is kiválasztható játékok valamelyike!
Ceremóniamester szolgáltatásom a vőféllyel ellentétben nem népies viseletben végzem és a mondókámat sem verses formában adom elő!

Amennyiben nincs még kidolgozott forgatókönyvetek az estére, úgy kattintsatok ide – esküvői forgatókönyv

Herendi Gábor ceremóniamester

HERENDI GÁBOR A CEREMÓNIAMESTER:

“EZERSZER ELKÉPZELTED MÁR…”

…és akkor minden tökéletesen ment. Amikor azonban eljön a nagy nap, a dolgok hirtelen másképp festenek: izgulsz, a ruhád, a hajad és a sminked is lefoglal, ráadásul hiába próbáltad fel a cipőt már százszor, most úgy érzed kényelmetlenebb, mint volt, egyszóval azt gondolod, hogy gyülekeznek a fejed felett az esőfelhők. Mindeközben természetesen azt szeretnéd, ha nemcsak Neked, de szeretteidnek és barátaidnak is felejthetetlenné válna ez a nap, és még évek múlva is emlegetnék, hogy milyen remekül érezték magukat a Te esküvődön.

Nos, én igazán hiszem, hogy egy ceremóniamester nem csupán azért kell, hogy az esküvőd tevékeny résztvevője legyen a szervezésben, hogy összeállítsa, és levezényelje a programokat, hogy hangulatot teremtsen, vagy irányítsa a násznépet. Én ennél komolyabban tekintek e feladatra: azért vagyok ott, hogy azokat a bizonyos esőfelhőket elkergessem a fejetek fölül. Ráadásul mindezt magyar, angol és spanyol nyelven is vállalom. Azt szeretném, hogy nemcsak a vendégek, de Ti is jól érezzétek magatokat a saját esküvőtökön, hiszen ez a legfontosabb!

További referneciáim: www.herendigabor.hu

Itt pedig letölthető a legújabb videóm: www.vimeo.com/18645260

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...